Ziua Izabelei

Toata lumea vrea sa afle cum a aparut Ziua Izabelei

Iata un fenomen nou aparut in Romania ultimului an despre care toata lumea vorbeste cu interes. Aparut in primavara acestui an, fenomenul numit de toti Ziua Izabelei a ajuns sa fie extrem de cunoscut nu doar datorita faptului ca ar fi fost un eveniment extraordinar, ci, mai mult, vitezei cu care s-a raspandit. Ce-i drept, s-a raspandit in mediul virtual foarte mult, caci, de aici nu a fost decat un pas catre toata mass-media, fiind preluat printre altele de multe emisiuni televizate.

Desi multi cred contrariul, acest fenomen a aparut in urma unei greseli banale facute de doua adolescente din Constanta care, avand acces nelimitat la internet si un cont pe Facebook, au decis sa faca o pagina special dedicata zilei de nastere a uneia dintre ele. Uite asa Izabela, cea dupa care a aparut si pagina cu numele Ziua Izabelei, din una in alta a reusit performanta de a strange extrem de multe like-uri si comentarii, dar si sute de mii de invitatii acceptate de a lua parte la petrecerea ei aniversara.

Nu toata lumea e ferm convinsa ca aceasta actiune, Ziua Izabellei, declansata la inceputul anului a fost total lipsita din interes, insa noi ii vom oferi prezumtia de nevinovatie. La urma urmei, chiar e o chestie amuzanta. Cine s-ar mai gandi la o asemenea idee originala de a-si face publica intentia de a face o petrecere de ziua sa de nastere, ba, mai mult, chiar sa conceapa si o pagina publica pentru asa ceva?

Uite cam asa ziua de 14 martie 2015, atunci cand a fost ziua Izabellei, a devenit una virala, un fenomen sinonim cu o adevarata isterie in masa. Din pacate, s-a cam anulat evenimentul, cel putin anul acesta, deoarece parintii fetei s-au cam speriat de turnura luata de acest mesaj nevinovat postat pe internet.