Calculator preturi rulouri exterioare

Din start, trebuie spus ca rulourile exterioare suprapuse sunt mai scumpe decat cele aplicate datorita complexitatii sporite a montajului dar si gradul de izolare termica, fonica etc. oferit de acestea este superior. In vreme ce un set de  rulouri exterioare suprapuse nu poate fi insa instalae decat daca ferestrele nu au fost inca montate, rulourile exterioare aplicate prezinta o mare flexibilitate la montaj putand fi instalate direct pe tamplaria deja existenta (tamplarie PVC, aluminiu, lemn etc.) si de aceea sunt si cele mai cautate.

Pe de alta parte, nu trebuie neglijat discountul acordat de producator in functie de dimensiunile ruloului; cu cat sunt mai mari, cu atat pretul pe mp este mai mic iar discountul acordat va fi mai mare si dimpotriva, cu cat dimensiunile ruloului sunt mai reduse, cu atat pretul pe mp este mai mare iar discountul acordat va fi mai mic. Iata mai jos cateva exemple de calcul, pentru a va putea face o idee asupra modificarii pretului in functie de tipul de rulou ales si de dimensiunile ferestrei precum si in functie de celelalte optiuni disponibile (cu sau fara plasa antiinsecte, culoare, sistem de actionare, sistem de blocare antiefractie etc.)

Rulou exterior aluminiu APLICAT [l×h] = 1200×1600

Pret cu TVA inclus

Culoare

Alb

stejar auriu / mahon / nuc

Model: Standard

Caseta: 137 mm
Sistem de actionare: snur
Sistem de blocare: fara

Model: Cu plasa antiinsecte incorporata

Caseta: 165 mm
Sistem de actionare: snur
Sistem de blocare: fara

Rulou exterior aluminiu SUPRAPUS [l×h] = 1200×1600

Pret cu TVA inclus *

Culoare

Alb

stejar auriu / mahon / nuc

Model: Standard

Caseta: 170 mm
Sistem de actionare: panglica
Sistem de blocare: fara

Model: Cu plasa antiinsecte incorporata

Caseta: 170 mm
Sistem de actionare: panglica
Sistem de blocare: fara

La preturile de mai sus trebuie adaugat costul transportului si montajului (cca. x €).

De asemenea, orice alte optiuni selectate va vor costa suplimentar. Pentru actionarea manuala cu arc veti mai plati cca. 30€, pentru o actionare electrica cu motor si intrerupator cca. 80€, in schimb, pentru o actionare moderna cu motor, centrala si telecomanda fara fir veti scoate din buzunar inca cca 150€. Daca securizarea rulourilor este importanta atunci va trebui sa optati si pentru un sistem de blocare antiefractie cu preturi in jur de 30€ (zavor cu blocare automata, broasca cu cheie pentru lamela inferioara, bolturi automate, sistem antiefractie actionat cu motor).