Calculator preturi termopane

La termopanele Rehau, regasim o paleta larga de usi si ferestre termopan, cu un design profesional, dat atat de forma cat si de colorit astfel ca, pentru infrumusetarea aspectului locuintei noastre, putem opta pentru o multitudine de modele reprezentand atat usi cat si ferestre termopan: simple, duble, combinate; in culori atractive – alb, stejar-auriu, stejar-inchis, stejar-deschis sau mahon si geamuri mate, reflexive, nisip sau clar float.

Toate aceste caracteristici la care se adauga numarul de camere ﴾3, 5, 6﴿, sistemul de inchidere, dimensiunile dar si materialul din care se realizeaza tamplaria termopan ﴾pvc, lemn stratificat sau aluminiu﴿ genereaza preturile termopanelor.

De mentionat ca, pentru comenzi particularizate, in sensul ca ne dorim o anumita culoare, spre exemplu negru, ce nu face parte din oferta Rehau, vom suporta costuri suplimentare cu pana la 30% mai mult. Insa, in general, daca nuanta se regaseste in coloristica standard si nu iesim din tipar cu foarte multe cerinte speciale, pentru geamuri termopan fixe vom plati cca. 19 euro/mp.

Sistemul de calcul preturi termopane este foarte simplu, folosind calculatorul virtual pus la dispozitie de constructor pe pagina sa web. Spre exemplu, daca ne-am decis pentru un model de fereastra cu 3 deschideri ﴾1 fixa+2 simple﴿, avand latimea de 1100 mm si inaltimea de 1500 mm, 3 camere si o culoare aflata in oferta ﴾stejar-auriu﴿, vom avea de achitat pentru o bucata, suma de 231,64 EURO ﴾fara TVA﴿ sau 219,74 euro, cu reducere de 6% pentru comenzi mari.

Tamplaria Rehau poate fi achizitionata si in rate indiferent ca optam pentru 3 sau 6 camere, din aluminiu sau lemn stratificat. Constructorul recomanda insa tamplaria pvc datorita intretinerii usoare dar si datorita preturilor accesibile, cu specificatia ca, pentru montaj, se negociaza la momentul achizitionarii deoarece separat ne va costa mai mult.

Facand un top al preferintelor, am afla ca romanii prefera calitatea germana. Daca luam in calcul si preturile avantajoase putem intelege rationamentul celor ce cumpara de la Rehau.