Geamuri termopan

In ziua de azi lumea foloseste din ce in ce mai des gemuri termopan pentru locuinta lor deoarece geamurile termopan au un rol termic foarte important.

Multe firme se ocupa de montarea de geamuri termopan dar nu toate firmele fac lucrurile cum trebuie. Incercati sa nu va aruncati atuci cand vedeti o reducere sau preturi mici la o firma fantoma deoarece calitatea lasa de dorit si gemurile termopan nu mai ofera calitatea termica care trebuie ci pierd caldura sau se aburesc atunci cand nu sunt montate de cine trebuie.

De obicei atunci cand doriti sa comandati geamuri termopan mai intai firma de la care comandati trimite un expert la dumneavoastra acasa pentru pentru a face o evaluare si pentru a va spune mai exact suma totala si ce geamuri vi se potrivesc.

Ce sunt geamurile termopan?


geamuri termopan
Geamurile termopan sunt compuse din doua foi de sticla iar in interiorul lor un gaz. Avantajul lor este ca nu fac schimb de temperatura intre exterior si interior, vara pastrandu-se racoare in interior si iarna nu lasa caldura sa se piarda spre exterior.

Preturile geamului termopan variaza in functie de calitatea si grosimea geamului dar si in functie de tamplariea PVC care se gaseste in diferite culori si modele.

Gamul termopan sau izolant ajuta la marirea protectiei termice a unei ferestre. El este compus din una sau mai multe foi de sticla de diferite grosimi care formeaza camere inchise ermetic umplute cu aer si gaz inert care iarna reduc pierderea de caldura.

Tipuri de geamuri termopan

Geamurile termopan sunt de mai multe tipuri, printre care:

geam termopan cu protectie solara, este compus cu din una sau doua foi de sticla reflectorizanta sau colorata in masa;

Aplicatie calculator termopane tamplarie pvc usi interior, geamuri, ferestre, termopane Rehau, termopane Rehau Euro Design 60, termopane Salamander climAktivPlus, termopane ieftine, termopane Gealan, termopane Gealan SMOOVIO, rulouri aluminiu, termopane Salamander si tamplarie pvc vizualizat pe loc.

geam termopan de control termic, este compus din geam dublu sau multiplu izolant. Sticla geamului este LowE cu iar gazele dintre ele sunt nobile, Argon si Xenon;

geam termopan de siguranta, compus din una sau mai multe foi de sticla si cel putin una dintre ele este laminata. Atunci cand geamul se sparge foaia laminata ajuta la pastrarea cioburilor pe ea, astfel se evita riscul unei accidentari prin taiere. De obicei acest tip de geam se foloseste pentru ferestre, usi sau pereti despartitori;

geam termopan securizat acesta are o rezistenta mecanica si termica de 3 sau 4 ori mai mare decat sticla netratata si este compus din geam termoizolant cu una sau mai multe foi securizate. Prin spargere stila se descompune in cioburi mici neascutie astfel evitand riscul accidentarilor.

geam termopan multifunctional este compus din mai multe tipuri de sticla si are rol fonic, termic si de siguranta.

Tip reparatii termopane: termopane Salamander, inlocuire sticla termopan, reparatii rulouri exterioare sector 4, reparatii plase tantari tip rulou, reparatii usi termopan, reglaj ferestre termopan, schimbare sticla termopan, deblocari usi termopan, calculator termopane, termopane reparatii, termopane ieftine, modificari termopane si termopane Bucuresti.

Avantajele care le prezinta geamurile termopan:

-reduc din cheltuielile la caldura;

O fabrica termopane ieftine si tamplarie pvc din Bucuresti monteaza plase tantari, tamplarie pvc, termopane Gealan, reparatii termopane, fatade, ferestre, termopane Gealan S 7000 IQ, glafuri interior, ferestre culisante, profile aluminiu, jaluzele orizontale, termopane ieftine, termopane Bucuresti, usi, usi glisante, termopane Rehau, pereti cortina, termopane Salamander greenEvolution 76 max, termopane Salamander, geamuri pvc, rulouri din aluminiu si termopane Rehau Geneo.

-izolare fonica numai buna pentru spatiile aglomerate si blocurile unde se afla parculete pentru copii;

-ofera siguranta, astel protejaza magazinle si barurile in cazul unei spargeri;

-vara mentin racoarea in camera si iarna caldura;

-pretul este accesibil pentru fiecare buzunar iar la comenzi mai mari aveti reduceri.